Verol silolak

Vorige Artikel 11 van 14 Volgende

Silolak is speciaal ontwikkeld voor het conserveren van beton- en steenachtige constructies. Door zijn hoge bestendigheid tegen zuren, ureum en anorganische zouten wordt deze voornamelijk toegepast in mestkelders, waterbassins en veevoedersilo's.

Verwerken:  Silolak kan aangebracht worden met een kwast, roller of spuitpistool. Na 4 uur bij 20°C is de film handdroog, na 8 uur is de film hanteerbaar. Product niet verwerken bij een temperatuur lager dan 0°C. Gebruik het product op een droge, vet-, en stofvrije ondergrond. Het product enkel verdunnen door middel van onze speciale Silolak verdunner. Na gelang gewenste laagdikte dit product in 2 a 3 lagen aanbrengen. Droogtijd: handdroog na 4 uur, hanteerbaar na 8 uur.

Eigenschappen: Ideaal voor het beschermen van beton en ijzerwerk in en om de silo. Heeft een hoge bestendigheid tegen zuren, ureum en anorganische zouten. Langdurige bescherming tegen corrosie en vocht. Product blijft elastisch, hard dus niet uit. Zeer geschikt als antiroest bescherming voor ijzer. Bezit zeer goede waterafstotende eigenschappen.

Verbruik: 3-5m2 per/liter.

Leverbaar in 5L, 20L, 210L en 1000L verpakking.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Verol.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel