Auson genuine pine tar 850

Vorige Artikel 3 van 29 Volgende

Auson Genuine Pine Tar 850 wordt in Scandinavië reeds honderden jaren gebruikt voor het beschermen en conserveren van houten gebouwen, boten, steigers etc. tegen houtrot. Bij de behandeling van hout met Auson Pine Tar brengt u stoffen aan die van naturen in hout voorkomen.

Auson Genuine Pine Tar 850 heeft sterk impregnerende eigenschappen die voorkomen dat vocht doordringt in het hout. Na behandeling met Auson Genuine Pine Tar 850 wordt het hout beschermd tegen uitdrogen en barsten en blijven de houtstructuren duidelijk zichtbaar. Uiterlijke kenmerken door veroudering van het houtoppervlak blijven op een mooie manier zichtbaar. Auson Genuine Pine Tar 850 is een 100% natuurproduct.

Gebruiksaanwijzing: Nieuw en onbehandeld hout of hout wat voormalig behandeld is met houtteer: Verwijder stof en vuil van het hout met een borstel. Om impregneren en de droogtijd te verbeteren breng Auson Pine Tar aan; verwarmd tot ca. 50°C of verdund met ca. 20% terpentijnolie voor het beste resultaat. Wees u er bewust van dat Auson Pine Tar een 100% natuurproduct is, waarvan het uiterlijk kan variëren. Wij adviseren om een aantal blikken te mengen vóór gebruik totdat de gewenste hoeveelheid wordt verkregen. Het wordt aangeraden om Auson Pine Tar in het voorjaar of zomer te verwerken. Warmte heeft een zeer gunstig effect en zal het materiaal makkelijker doen verwerken. De warmte heeft tevens een positieve uitwerking op de impregnerende eigenschappen waardoor deze dieper doordringt in het hout.

Verbruik: 2-4m2 per/liter.

Leverbaar in 1L, 3L, 10L, 208L en 1000L verpakking.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Verol.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel