Auson tarinolie roslagsmahogny

Vorige Artikel 12 van 29 Volgende

Auson Tarinolie is een dunne, sterk impregnerende vloeistof op basis van houtteer, lijnolie en terpentijnolie. Auson Tarinolie werd in het verleden vaak gebruikt voor het beschermen van hout en geeft een langdurige bescherming. Pigmenten kunnen worden toegevoegd om de oorspronkelijke kleur van het hout lang te behouden.

Auson Tarinolie wordt voornamelijk toegepast voor het behandelen van houten constructies zoals blokhutten, boten, bruggen etc. Auson Tarinolie is ook uitermate geschikt als grondlaag voor houten constructies die behandeld gaan worden met Auson Genuine Pine Tar 850.

Gebruiksaanwijzing: Tarinolie heeft grote penetrerende eigenschappen en is zeer geschikt voor houten zachte, poreuze oppervlakken. Vanwege de relatief lange droogtijd wordt afgeraden Tarinolie toe te passen op harde oppervlakken van harde houtsoorten. Verdunnen met terpentijnolie als dit nodig is. Breng het product twee keer in dunne lagen aan om de beste bescherming van het hout te bereiken. Bij de tweede laag wordt het product donkerder en verschijnt er een roodbruine kleur die vergelijkbaar is met mahonie. Let op! Vermijd direct contact. Het product kan irriterend voor de huid zijn. Gebruik beschermende handschoenen.

Verbruik: 2-10m2 per/liter.

Leverbaar in 1L, 3L en 10L verpakking.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Verol.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel