Lacq turbogel

Vorige Artikel 2 van 2

Lacq Turbogel is een krachtige hout-ontgrijzer /cleaner in gel vorm voor het reinigen van vergrijsd en verweerd buitenhout. De gelformule zorgt er voor dat Lacq Turbogel eenvoudig aangebracht kan worden op zowel horizontale als verticale oppervlaktes. Door de dieptewerking van de Turbogel wordt de grijze patina eenvoudig verwijderd.

Toepassingsgebieden: Lacq Turbogel is uitermate geschikt voor gebruik op: houten vlonders, steigers, houten gevels, tuinmeubelen en soortgelijke oppervlakken.

Voorbereiding: Verwijder vuil, loszittende en ondeugdelijke delen van het vergrijsde hout en zorg dat deze bezemschoon is. Vervolgens het te behandelen oppervlak bevochtigen met water. Wij raden altijd aan om eerst een proefstuk op te zetten.

Verwerking:
1. Lacq Turbogel voor gebruik goed oproeren.
2. Breng de gel royaal aan in de richting van de houtnerf met een kwast of roller.
3. Laat Turbogel 20 minuten inwerken.
4. Borstel het oppervlakte met een harde borstel of bezem en spoel na met water. We raden het gebruik van een hogedruk reiniger niet aan omdat de harde straal het hout schade toe kan brengen.
5. Wanneer het houten oppervlakte volledig gedroogd is (minimaal 48 uur) kan het schoongemaakte oppervlak na behandeld worden met Lacq Energol, Hardhoutolie of Terrasolie Anti-Slip.

Opbrengst: Met 1 liter Lacq Turbogel kan ongeveer 10m2 hout reinigen, afhankelijk van de mate van vergrijzing Inhoudsstoffen Lacq Turbogel bevat biologisch afbreekbaar oxaalzuur (<10%). Het product is vrij van oplosmiddelen, formaldehyde, chloor-verbindingen en aminen.

Houdbaarheid 2 jaar in originele ongeopende verpakkingen, vorstvrij, op een droge plek (temperatuur tussen de 5 en 35°C). Voorkom bevriezing tijdens vervoer en opslag.

Leverbaar in 1L, 2.5L en 20L verpakking.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Verol.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel