Over ons

Misschien herinnert U zich nog de oude boerenerven met hun schuren zwart van de koolteer in het groene land zoals er veel waren in het veenweide gebied van Noord en Zuid-Holland. Of neem eens de grote veldschuren in Brabant of Zeeland bruin van de carbolineum of houtteer in een landschap van dijken, bezaaid met knotsen van populieren op de dijken in het vlakkenland. Soms denk ik wel eens, het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. De sfeer van het landelijk gebied uit lang vervlogen tijden die het uitstraalt.

Maar oude tijden herleven…

Deze gedachte heeft mij doen besluiten om in 2012 te starten met de productie van Verol carboleum en andere traditionele verven op basis van houtteer, olie en bitumen. Tevens zijn wij importeur/distributeur voor Nederland en België van het Zweedse merk Auson, kwaliteitsverven op basis van Pine Tar (Zweedse houtteer) en Lacq professionele houtbeschermingsproducten. Altijd rekening houdend met het welzijn van mens, dier en milieu worden alle producten op traditionele wijze in Nederland, België en Zweden gefabriceerd. Alle door ons gefabriceerde en verkochte producten voldoen aan strenge Europese regelgeving en mogen zondermeer in Nederland en België verkocht worden.

Onze producten kunnen onderverdeeld worden in de volgende productgroepen:

  • Betonbescherming
  • Houtbescherming
  • Metaalconservering

Verol maakt onderdeel uit van Lubricant Solutions Holland BV. Lubricant Solutions Holland BV fabriceert en verhandeld conserverings- en beschermingsproducten voor; beton, hout, en metaal onder eigen- en/of private-label voor de bouw, industrie, scheepvaart en de agrarische sector en verstrekt adviezen voor toepassing en verwerking van de hierboven genoemde producten.

Meer dan 15 jaar praktische ervaring staat borg voor een professioneel advies waarbij de kwaliteit en duurzaamheid voorop staan.

Namens onze wederverkopers in Nederland en België heten wij u welkom en wensen u veel buitenplezier!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Verol.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel